Gastelum reagirao na Silvin doping pad

UFC 11.11.2017 11:16h Autor:

Anderson Silva i Kelvin Gastelum

Kelvin Gastelum ostao je bez protivnika za UFC Fight Night 122, koji se za dva tjedna održava u Šangaju. Njegova reakcija na to, barem ona pismena, bila je podosta smirena i suzdržana, iako se da zaključiti kako je u sebi kipio. 

Gastelum tako po drugi puta ostaje bez borbe protiv legende, a gledajući da bi Silvi mogla uslijediti kazna koja bi mu završila karijeru, sve se čini da se njihova borba neće nikada dogoditi. Gastelum je u završnoj fazi svojih priprema i ovakve vijesti su tada najmanje poželjne. No, kada se dogode je potrebno nositi se s njim na pravi način.

“Diši……..udahni…….izdahni”, Gastelumova je poruka na Twitteru, uz podijeljenu vijest o Silvinom padu na doping testu. 26-godišnjem je borca ovaj nastup trebao puno značiti, posebno nakon vrlo loše predstave protiv Chrisa Weidmana, u borbi koji je ljetos izgubio.

Ipak, čini se kako će Gastelum ostati na programu, budući da je UFC potvrdio kako je u potrazi za zamjenskim protivnikom, a mnogi borci su se već sami ponudili. To je na kraju i borac sam prenio:

“Moj menadžer Ali Abdelaziz je upravo u pregovorima oko zamjenskog protivnika.”

Nadamo se kako će UFC pronaći dovoljno spremnog i kvalitetnog protivnika, odnosno nekoga s kim će Gastelum moći fanovima pružiti pravu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI