Gastelum o borbi s Bispingom: Ovime moja karijere može dobiti više nego da sam se borio protiv Silve

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.11.2017 18:11h Autor:

Kelvin Gastelum

Kelvin Gastelum je jako dobro prihvatio promjenu protivnika za svoj nastup u Šangaju. Zapravo, ovo mu je čak draža opcija, a objasnio je zašto.

Gastelum, koji se nalazi na devetom mjestu ljestvice srednje kategorije, se trebao boriti protiv Andersona Silve, koji je plasiran jedno mjesto ispod njega. Nakon Silvinog doping pada mu se pojavila još bolja opcija, jer ima priliku savladati puno bolje plasiranog protivnika, donedavno UFC prvaka, Michaela Bispinga.

“Mike je bivši prvak, visoko je rangiran, a i sama njegovo pozicija u UFC-u je vrlo visoka”, rekao je Gastelum, prije svega misleći na Bispingov ugled, a onda je još dodao: “Ovo je sjajna stvar za moju karijeru, rangiran je na drugom mjestu i upravo dolazi iz borbe za titulu. Mislim kako je ovo još bolja borba za dobrobit moje karijere. Pobjedom mogu jako puno dobiti, ali očekujem vrlo tešku borbu.”

Bispingu ova pobjeda, što se tiče samog skora i napretka, ne znači apsolutno ništa. On je najavio svoje umirovljenje te će mu ovo biti pretposljednja borba u karijeri. No, svakako će biti jako motiviran da se dokaže u najboljem svjetlu nakon gubitka pojasa. Upravo u tome leži problem za Gasteluma. Bisping ima još samo dvije borbe i nema sumnje kako će u njima dati sve što ima. Pa i više od toga. Na Gastelumu je da ga zaustavi i sebe plasira među ozbiljne pretendente na vrh kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI