Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gastelum prihvatio UFC 206 borbu protiv Kennedya, čeka se dozvola komisije | Fight Site

Gastelum prihvatio UFC 206 borbu protiv Kennedya, čeka se dozvola komisije

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2016 18:13h Autor:

Kelvin Gastelum

Tim Kennedy trebao bi dobiti novog protivnika za nastup na UFC 206 eventu, a za to treba još samo dozvola komisije. To je Kelvin Gastelum, a dozvola mu je potrebna zbog kazne koju je dobio nakon pade vage za nastup na UFC 205 eventu.

Gastelum je za četiri kilograma pao vagu u New Yorku, gdje se trebao boriti protiv Donalda Cerronea, a kazna za to je šestomjesečna suspenzija koju mu je izrekla atletska komisija savezne države New York. Gotovo sve ostale američke komisije su odlučila prihvatiti tu kaznu, no UFC 206 se održava u Torontu.

Sada je na komisiju savezne države Ontario da donese odluku hoće li Gastelumu dozvoliti nastup ili će i oni prihvatiti odluku kolega iz New Yorka. UFC se nada kako bi mogli dozvoliti Gastelumu nastup, budući da se borba održava u srednjoj kategoriji. Također, UFC mu je rekao da u velteru više nikad neće nastupiti.

Event se održava 10. prosinca, a oba borca su prihvatila borbu te su čak to i podijelili na svojim profilima na društvenim mrežama. Dakle, čeka se još samo zeleno svijetlo i UFC 206 ipak na svom programu ima ovaj sjajan duel srednje kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI