Gastelum odgovorio McGregoru: “Ti si gubavac! Širiš sjeme po Irskoj, a ne želiš onda priznati svoju djecu!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.02.2019 13:32h Autor:

Conor McGregor i Kelvin Gastelum

Conor McGregor je jedan od boraca kojem se nije svidjelo paradiranje Kelvina Gasteluma s pojasem UFC prvaka koji je posudio od Henryja Cejuda. Odmah po završetku UFC-a 234 Irac je na društvenim mrežama bio vrlo žestok prema izazivaču u srednjoj kategoriji.

“Zašto taj crv drži pojas srednje kategorije? Po njegovoj koži pužu crvi! Bilo je sasvim apsurdno uopće razmatrati da mu se dopusti nastup. A kamoli to da sada šeće po dvorani i rukuje se s našim fanovima. Neka netko ovo sredi istog trena. I sterilizirajte taj pojas. Smjesta”, napisao je McGregor.

Ovo “po njegovoj koži pužu crvi” se odnosi na infekciju stafilokokom koja se mogla primjetiti u tjednu borbe na Kelvinu Gastelumu. Nije “Notorious” bio jedini koji je konstatirao da se Gastelum nije trebao ntjecati, a time da niti nema pravo šepuriti se UFC pojasem. I Megan Anderson je reagirala ustvrdivši da je izgubila poštovanje koje je gajila prema svom kolegi.

McGregor udario po “crvu” Gastelumu: Sterilizirajte taj pojas, njemu crvi pužu po koži!

“Poštujem Kevina jako mnogo, ali uzimajući tako Cejudov pojas i govoreći sranja kao što je ovo, izgubila sam dosta poštovanja prema njemu… Nadam se da će se Rob oporaviti i da će ponovno dogovoriti meč kako bi Kelvin stao s ovom besmislicom”, napisala je najprije Anderson, da bi kasnije dodala:

“Ako je to infekcija stafilokokom, on se niti nije trebao boriti. Nije trebao dobiti dozvolu za borbu. Tako da NE, ti NISI prvak!. Također si jako puno puta promašio vagu ili si sam odustao.”

U utorak je stigao odgovor Gasteluma. Gostujući u emisiji na ESPN+ platformi kod slavnog Ariela Helwanija, UFC izazivač je ustvrdio da je McGregor taj koji prenosi bolesti, a ne on.

“Moj bože, želite govoriti o gubavcu? Čovjeku koji je gubavac, koji širi zarazu? Koji je širi po čitavoj Irskoj… To je Conor McGregor”, izjavio je Amerikanac da bi zatim elaborirao svoju tezu:

“On širi svoje sjeme po čitavoj Irskoj, napumpava žene i onda ne želi priznati da je dijete njegovo. On je pravi gubavac, ne ja!”

(FOTO) Samohrana majka traži Conora McGregora da napravi DNA test kako bi dokazala da je otac njenog djeteta

Gastelum se naravno referira na recentne izjave Terri Murray, samohrane majke iz Velike Britanije, koja je nedavno javno ustvrdila kako je Irac otac njezinog djeteta.

“Samo želim dokazati da je on otac od Clodagh i da ja ne lažem. Ako napravi DNA test rekla sam mu da je slobodan i ne mora više nikad pričati sa mnom”, citirao je Murray britanski The Sun. Čitav

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI