Gastelum nakon Belforta želi borbu za status izazivača

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.01.2017 10:12h Autor:

Kelvin Gastelum

Porazivši Tima Kennedyja na UFC-u 206, Kelvin Gastelum je na pressici nakon borbe pokazao interes za borbu s Vitorom Belfortom za kojeg je čuo da treba protivnika na priredbi u Brazilu. UFC ih je zaista upario i dvojac sada predvodi UFC Fight Night 106 koji se 11. ožujka održava u brazilskoj Fortezi.

“Spomenuo sam njegovo ime da vidim što će se dogoditi i dali su mi borbu, stoga napravimo to. Dali su mi borbu protiv legende, Vitora, glavna borba večeri ovdje u Fortalezi. Imam novi ugovor, tako da postoji puno faktora zbog koji nisam mogao odbiti ovu borbu. Odlična je prilika”, rekao je Gastelum za MMA Fighting.

Gastelum se borio u srednjoj kategoriji protiv Kennedyja zbog ranijih problema sa skidanjem kila i spuštanjem u velter. Iako smatra da je 77 kilograma idealna kategorija za njega, pobjednik 17. sezone TUF-a je u srednjoj neporažen i izgleda odlično, što je jedan od razloga zašto je prihvatio borbu s Brazilcem. No u slučaju pobjede, Gastelum smatra da je spreman boriti se za status izazivača.

“Nemam ništa protiv srednje, ali mislim da je velter moja optimalna kategorija. Ali nisam protiv toga da ostanem u srednjoj. Ono što želim je da nakon ove dobijem borbu za mjesto prvog izazivača, bilo u srednjoj ili velteru. Želim se boriti za status prvog izazivača kako bih možda osigurao napad na pojas. Ali nije mi bitno jesam li u srednjoj ili velteru, samo se želim boriti za status izazivača. To je jedina borbu koju ću prihvatiti. Ne želim niti jednu drugu borbu osim te za status prvog izazivača.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI