Gastelum i Lineker niti iz druge nisu mogli proći vagu za UFC 183!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.01.2015 09:39h Autor:

Kevin Gastelum - Photo by MMAFighting (Esther Lyn)

Niti Kelvin Gastelum, niti John Lineker, nisu uspjeli zadovoljiti na noćašnjoj vagi čak ni iz drugog pokušaja koji im pravila dopuštaju. Podsjećamo, Gastelum je promašio vagu za preko četiri kilograma, dok je kod Linekera pad bio nešto manji i iznosio je "samo" dva kilograma. No, obojica su odustali od ponovnog pokušaja jer je bilo jasno da jednostavno ne mogu proći, te su se pokušali dogovoriti sa svojim protivnicima.

To im je uspjelo pa će oba borca odraditi "catch weight" dvoboje što je sigurno usrećilo fanove jer mečevi nisu otkazani. Obojica su kažnjeni s 30 posto honorara te će se Gastelum ipak sučeliti s Tyronom Woodleyjem, a Lineker s Ianom McCallom. Ovo je Gastelumu već drugi put da pada na službenoj vagi u elitnoj promociji nakon što nije zadovoljio težinski limit niti protiv Ricka Storyja na UFC-u 171. Ipak, tada je "iz druge" uspio proći službenu vagu.

"Došao sam se boriti. Ne treba me tapšati po leđima što sam prošao vagu. To je moja profesija i to je ono što profesionalci rade. Nikada nisam fulao vagu. Tu sam došao pobijediti i to što je on pao, ništa ne znači. Siguran sam da su organizacija, tim, fanovi i on sam osramoćeni večeras. Ne trebam isticati ono očito, nego samo moram ostati fokusiran i pobijediti", rekao je Woodley koji je ipak prihvatio dvoboj na UFC-u 183 protiv Kelvina Gasteluma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI