Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gastelum dobio konačnu presudu zbog cannabisa | Fight Site

Gastelum dobio konačnu presudu zbog cannabisa

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.05.2017 10:04h Autor:

Screenshot

Kelvin Gastelum je dobio presudu USADA-e u slučaju konzumiranja cannabisa zbog kojeg je UFC morao otkazati meč protiv Andersona Silve.

UFC-ova anti-dopinška agencija je odlučila suspendirati Gasteluma na šest mjesecu, što je naknadno smanjeno na samo 3 mjeseca. Podsjećamo, Gastelum je pao na doping testu 11. ožujka nakon meča na UFC Fight Night 106 priredbi gdje je svladao Vitora Belforta. Rezultat je naknadno preinačen u “No Contest” iako je apsolutno svakome na svijetu jasno da konzumiranje cannabisa ne može doprinjeti performansama sportaša.

Proteklih je dana i brazilski Sportski MMA sud također suspendirao Gasteluma na 90 dana nakon što je UFC-ov borac poručio da se više nikada neće boriti u Brazilu. Problem nije bila suspenzija, nego činjenica da su mu uz suspenziju uzeli i 20 posto plaće, ali i poništili TKO pobjedu.

USADA je objavila da Gastelum nije bio pod utjecajem cannabisa tijekom meča, nego da je u tijelu imao kemijske tragove biljke koji pokazuju da ju je nedavno konzumirao…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI