Garbrandt želi nagradu za borca godine nakon što uništi “nesigurnog” Cruza

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2016 15:26h Autor:

Cody Garbrandt

2016. je bila uspješna godina za Codyja Garbrandta.

Neporaženi talent se serijom nokauta iz nerangiranog borca probio u sam vrh UFC-ove bantam kategorije i sada ima priliku da koncem godine svoj rad okruni UFC-ovom titulom u borbi s prvakom Dominickom Cruzom. “No Love” vjeruje da će biti prvi čovjek koji će nokautirati Cruza i smatra da će nakon pobjede zaslužiti nagradu za “Borca godine”.

“Mislim da bih ja trebao biti ‘Borac godine’. U jednoj godini ću napredovati od nerangiranog borca do svjetskog prvaka. Prije dolaska u UFC na komad papira sam zapisao cilj- da ću u 2015. potpisati za UFC i da ću postati prvak prije 2017., tako da sve ide po planu. Često izvadim taj papir i gledam ga, to mi je motivacija.

Dakle to bi bilo lijepo, biti borac godine. Mislim da to zaslužujem. Dominick je jedan od najboljih bantamaša i boraca na svijetu,a ja napredujem kroz svaku borbu, završavam protivnike sve brže i brže…Tako da ću rado prihvatiti nagradu ako mi je daju nakon što uništim Dominicka Cruza”, rekao je Garbrandt za SiriusXM.

Dodatna motivacija Garbrandtu je i psihološki rat koji vodi s prvakom. U posljednjem sukobu Cruz je objavio snimku Garbrandtovog amaterskog poraza nokautom. Zatim je Garbrandtova djevojka objavila sliku Cruzovog poraza uz što su počeli razmjenjivati neugodne komentare.

“Ludo je, tip me blokira na Instagramu, priča sranja i onda me blokira. Onda priča sranja mojoj curi i nju isto blokira. To je kao da vam se netko ispred kuće dere,’Hajdemo se boriti’, vi ga opsujete i onda zatvorite i zaključate vrata. To je pederski…

Nije mi to ništa novo. Uredu je, koristim to sam da se dodatno nabrijem. Dominick me prvo pokušao naživcirati s komentarom da imam komplekse zbog oca, a to zaporavo njegova nesigurnost izlazi na površinu. Ima sličnu pozadinu- dijete je samohrane majke- tako da ga zapravo žalim. Pun je nesigurnosti i zato me provocira i pokušava dići živce.”

Cruz i Garbrandt se bore 30. prosinca na UFC 207 priredbi u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI