Garbrandt vs. Dillashaw: Ova dvojica se uistinu ne vole! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.10.2017 18:49h Autor:

Dillashaw i Garbrandt

U subotu će se napokon u kavezu ući dva borca između kojih postoji vjerojatno trenutno najveći antagonizam u cijelom UFC-u, Cody Garbrandt i TJ Dillashaw. I oni će odraditi više od jedne obične borbe za titulu UFC prvaka.

Kao što kaže ime najavnog videa za njihovu borbu, oni između sebe imaju neke stvari za razračunati. Iz Codyevog tima i bivšeg TJ-ovog tima, Teama Alpha Male, otkako je Dillashaw otišao frcaju otrovne verbalne strelice, a Garbrandt je također i više puta fizički nasrnuo na Dillashawa, tijekom snimanja Ultimate Fightera, odnosno sezone u kojoj su bili suprotstavljeni treneri.

Dillashaw je većinom izbjegavao tu temu, odnosno smatra da nije napravio ništa loše u tome što je otišao za Duaneom Ludwigom, trenerom za kojeg smatra da je od njega stvorio svjetskog prvaka. Ipak, njegovi bivši kolege i prijatelji to nisu tako shvatili i trenutno postoji velika mržnja prema Dillashawu, koji će u subotu pokušati doći samo s jednom misijom u glavi, vratiti pojas prvaka u svoje vlasništvo. No, neće mu biti lako pored svega što se vrti kroz medije i što nikako ne može izbjeći ovih dana.

Nebitno na čijoj ste strani u ovoj priči te kome vjerujete, ovo bi i bez toga bila sjajna borba, a ovako ipak ima još neki poseban začin u sebi. Pogledajte video i uvjerite se još jednom kolika je napetost čim se ova dva borca nađu u istom prostoru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI