Garbrandt traži unosne borbe, prozvao Alda i McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2017 09:41h Autor:

Garbrandt vs Cruz (Instagram)

Cody Garbrandt je oduševio proteklog vikenda u meču s Dominickom Cruzom. Novopečeni prvak u bantamu je odmah po osvajanju titule prozvao onog bivšeg – T.J. Dillashawa, no nakon nekoliko prespavanih noći je odlučio kako pred njim postoje još zanimljiviji i unosniji izazovi.

“Trebam sjesti s Danom i Seanom te pronaći najunosniju borbu za sebe. Znam da bih se mogao boriti s Joseom Aldom. On ima pobjede nad mojim kolegama. On je legenda i volio bih testirati njegovu bradu. Znam da udaram jako. Mogao bih imati i najveću borbu s Conorom. Mogao bih lako podići kilažu. Moj ga je prijatelj Nate Diaz ugušio i ja jednostavno ne mogu vjerovati da je drugi na P4P ljestvici”, izavio je Garbrand prilikom gostovanja na The MMA Houru.

25-godišnjak iz Alpha Male tima ovom prigodom naglašava kako nema ništa protiv revanša s Cruzom, štoviše, misli da ga ovaj i zaslužuje s obzirom na svo vrijeme koje je proveo kao najbolji bantamaš svijeta, no ipak vidi Alda i Conora kao puno zanimljivije protivnike u ovom trenutku.

“Upravo sam pobijedo jednog od najboljih P4P boraca koji je dio te liste tko zna koliko dugo. Želim borbu koja će privući puno pozornosti. Mislim da je to Jose Aldo. To je i Conor. On zna da bih za njega skočio na dogovorenu kilažu od 68 kilograma, dok bi za Josea išao do 66. Ukratko, uzbuđen sam zbog svih potencijalnih borbi koje se nalaze ispred mene”, zaključio je Garbrandt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI