Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Garbrandt pucao po šavovima u Ultimate Fighteru: Pokušao fizički napasti bivšeg trenera (VIDEO) | Fight Site

Garbrandt pucao po šavovima u Ultimate Fighteru: Pokušao fizički napasti bivšeg trenera (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.05.2017 18:07h Autor:

Fili, Garbrandt i Guida

Izuzetno eksplozivna narav Codya Garbrandta posebno do izražaja dolazi u Ultimate Fighteru, gdje je odradio ulogu trenera jedne od ekipa. Nakon nekoliko incidenata s TJ Dillashawom, u šestoj epizodi pokušao je fizički nasrnuti na bivšeg trenera, Duanea Ludwiga.

Sve je započelo tijekom vaganja, nakon što je Garbrandt uputio komentar Duaneu Ludwigu, svom bivšem treneru, a danas treneru TJ-a Dillashawa i zapravo glavnom razlogu zašto je Dillashaw napustio Team Alpha Male. Nakon toga se uključio današnji glavni trener Alpha Malea, Justin Bucholz te su on i Ludwig počeli razgovarati o već više puta prožvakanoj temi, zašto je Dillashaw napustio Sacramento i otišao za Ludwigom.

Ostatak boraca i članovi Garbrandtovog tima bili su oko njih te se prepucavanje nastavilo, gdje su pokušali uključiti Dillashawa, koji je mirno sjedio sve dok mu se Garbrandt nije pokušao unijeti u lice. Kada su se grupe razišle, Ludwig je još nešto dobacio Garbrandtu, koji se okrenuo i zaletio u njega, no zaustavljen je prije nego ga uspio udariti. Došlo je do naguravanja, u kojem je Garbrandt pokušavao doći do svog bivšeg trenera.

Uskoro su se još jednom razišli, nakon čega je Garbrandt otišao u svlačionicu, a Bucholz i Ludwig su nastavili razgovarati. Bucholz je čak imao ideju da ugovore borbu na istom eventu, što Ludwig baš i nije shvatio ozbiljno. Malo prije dolaska do svlačionice dolazi do još jednog malog naguravanja, no dovoljnog da se Garbrandt još jednom bijesno zaleti sve iz svlačionice i napadne Ludwiga. I ovog je puta na vrijeme uklonjen od strane Claya Guide, Dannya Castilla i Andrea Filija, no ostao je dojam kako Garbrandt malo previše emotivno shvaća neke stvari i situacije. A možda je jednostavno bijesan zbog izuzetno lošeg skora njegovog tima u ovoj sezoni. SPOILER  ALERT!!! Naime, borci njegovog tima poraženi su u svih šest dosadašnjih borbi.

Pogledajte kako je to sve izgledalo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI