Garbrandt pronašao razlog poraza: “Sudarili smo se glavama i nakon toga sam bio na autopilotu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2019 18:33h Autor:

Cody Garbrandt

Cody Garbrandt nije se uspio vratiti pobjedama nakon gubitka UFC pojasa prvaka te neuspješnog povratka istog. Umjesto toga je doživio još jedan nokaut poraz, koji ga dovodi u jako tešku situaciju.

Garbrandt je izgubio od Pedra Munhoza u najboljoj borbi UFC 235 priredbe. Bio je to pravi rat u kojem je vrlo brzo postalo jasno kako će netko pasti. Cody se prvi našao u problemima, no oporavio se, da bi onda i preuzeo kontrolu nad situacijom. Počeo je pogađati, a nakon nekih preciznih udaraca je mnogima bilo nejasno kako je Munhoz uspio ostati na nogama.

Takva situacija kao da je razljutila Codyja i natjerala da krene još žešće u potrazi za udarcem koji će završiti borbu. No, to je dovelo do toga da je desetak sekundi prije kraja runde primio kroše točno u bradu. Jednostavno se previše otvorio i dogodila se kontra. Što je najgore, na gotovo isti način izgubio je obje borbe od Dillashawa. Ipak, kaže kako ulazak u “brawl” nije bilo nešto što je mogao kontrolirati.

“Sudarili smo se glavama i nakon toga sam bio na auto pilotu. Čestitam Pedru što je izdržao i odradio svoj plan. Volim ovaj sport i vratiti ću se. Hvala svim mojim fanovima, vaša podrška mi puno znači”, napisao je Cody u svom obraćanju putem Twittera.

Ponovnim pregledavanjem borbe teško je zaključiti na koji se sudar glavama misli. U svakom slučaju, Cody bi trebao bolje razmisliti o taktici za neke iduće borbe nego što traži isprike. 27 mu je godina i ima itekako dovoljno vremena za povratak na pravi način. No, četvrti poraz u nizu si ne smije nipošto dozvoliti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI