Garbrandt objavio video na kojem je nokautirao Dillashawa na sparingu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2017 08:53h Autor:

Dillashaw i Garbrandt

Navodni nokaut koji se prije nekoliko godina dogodio na sparingu između Codyja Garbrandta i TJ Dillashaw je bio predmet nebrojenih rasprava između prvaka i izazivača ususret njihovom dvoboju na UFC-u 217 u New Yorku.

Podsjećamo kako Garbrandt i njegov tim Alpha Male tvrde da je Garbrandt prebijao Dillashawa na treningu, a da ga je jednom i nokautirao tijekom sparinga za što posjeduju i “video dokaze”. No, do danas, radilo se tek o tvrdnji koju Garbrandt nije želio potkrijepiti puštanjem videa u javnost.

Očito je kako su ovo psihološko oružje čuvali do samog kraja. Do dana kada će dvojac odraditi službeno vaganje prije konačnog ulaska u Octagon.

Garbrandt je nakon službene press konferencije “ispalio i posljednji metak” objavivši konačno i sporni video.

Uz video je napisao i sljedeće:

“Ovaj lik je lažov. Govori da ga nikada nisam nokautirao, a ovdje je video. Također tvrdi da nikada nije koristio steroide, da se nikada nije služio prljavim trikovima protiv svojih klupskih kolega i tako im otimao budućnost. Jebi se TJ Dillashaw! Dana White, priredi taj bonus za nokaut jer sam ga spreman pokupiti. Ja govorim činjenice!”

Ipak, treba naglasiti da je snimka videa prilično loše kvalitete i da je nemoguće prepoznati tko se na njoj nalazi. Također se čini kako se radi o nokdaunu, a ne nokautu.

Da se nije radilo o “pravom nokautu”, komentirali su i fanovi ispod objave na Instagramu, na što je Garbrandt odgovorio.

“Smiješno, pa nije mogao niti hodati nakon što ga je taj udarac pogodio. Doslovno bi mu otkinuo lubanju”, napisao je u dogovoru.

Dva borca će napokon međusobno ukrstiti rukavice u “co-main” eventu UFC-a 217 ovog vikenda u New Yorku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI