Garbrandt: Napravio sam tehničku pogrešku, u revanšu ću dokazati da sam bolji borac!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.11.2017 15:01h Autor:

Cody Garbrandt

Cody Garbrandt vjeruje da ga je jedna pogreška koštala bantam titule koju je izgubio na UFC-u 217 u borbi s bivšim timskim kolegom, T.J. Dillashawom.

“No Love” je dobro otvorio meč i nakon  jednog dobrog udarca krajem prve runde skoro je došao do nokauta, međutim, ponestalo mu je vremena. Dillishaw se uspio oporaviti i u drugoj rundi uzvratiti uslugu, s time da je on imao vremena da dovrši posao.

“Borba je izgledala kako sam je i zamišljao”, rekao je Garbrandt medijima nakon borbe.  “Udarao sam ga po volji. On je puno promašivao. U prvoj rundi me zapravo nije ni taknuo. Nije me uspio rušiti. Nekoliko puta sam ga dobro pogodio, bio je ozlijeđen. Krajem prve runde sam znao da je u problemima. Noge su mi se malo zaplele kad sam ga pokušavao završiti. Spasilo ga je zvono. U pauzi se uspio oporaviti. U drugoj rundi sam malo oklijevao. Vidio sam puno prilika i samo sam trebao iskoristiti neku njegovu pogrešku. Ali večeras je on to uspio napraviti. Svaka mu čast.”

Garbrandtu ovo je bio prvi poraz u profesionalnoj karijeri i 25-godišnjak želi što prije vratiti pojas i dokazati da je najbolji borac u kategoriji do 61 kg.

“Stojim iza svega što sam rekao. Ne volim T.J-a kao osobu, ali poštujem to što je uspio iskoristiti moju pogrešku. No u stvarnosti, ja sam bolji borac i želim taj revanš. Spreman sam napraviti što god je potrebno da vratim taj pojas. Ja sam rođen da ovo radim, to je moja strast i ljubav. Napravit ću što god treba da se vratim na vrh.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI