Garbrandt najavio borbu protiv Dillashawa u Madison Square Gardenu

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.08.2017 01:09h Autor:

Garbrandt vs. Dillashaw

Nakon što je za UFC 217 službena postala borba Michaela Bispinga i Georgesa St-Pierrea, čini se kako event u Madison Square Gardenu ima još jednu borbu za titulu, onu između Codya Garbrandta i TJ Dillashawa.

Ovo je duel koji će se održati četiri mjeseca kasnije nego što je prvobitno trebao i duel kojem prethodi jedna velika netrpeljivost koja gotovo graniči s mržnjom. Svi već znamo kako je Dillashaw, tada UFC prvak bantam kategorije, napustio Team Alpha Male, kojeg je Garbrandt član. Cody je tada tek bio potencijal i njegov potencijal, no sada su stvari drugačije.

Antagonizam se dodatno pojačao tijekom snimanja 25. sezone Ultimate Fightera, gdje je par puta došlo do fizičkih sukoba, a pribranost ostatka članova timova je rezultirala time da nije došlo do nečeg ozbiljnijeg. Garbrandt je više puta pokazao kako ima problema s kontrolom bijesa te je većinom on bio taj koji je inicirao incidentne situacije. Upravo zbog te svoje naravi je imao problematičnu mladost, koju je jednim dijelom proveo po odgojnim ustanovama.

Garbrandt je ipak bio taj koji je zbog ozljede leđa otkazao borbu koju su trebali održati u Las Vegasu, na UFC 213 eventu. Ipak, čini se da je rehabilitacija pomogla te da će on napokon imati prvu obranu titule prvaka. Dillashaw je tu istu titulu izgubio početkom prošle godine od Dominicka Cruza, no nakon toga je upisao dvije strašno bitne pobjede. Nad Raphaelom Assuncaom i Johnom Linekerom. Upravo mu je dominantan nastup protiv Linekera donio mjesto u ovoj borbi, koja će se tako naći na najkvalitetnijem ovogodišnjem eventu.

Čini se kako bi UFC 217 na kraju mogao imati tri ili čak četiri borbe za titule, velikim dijelom i zbog toga što je prava navala UFC boraca koji se žele naći na tom “cardu”. U pitanju je 4. studenom u velikom Madison Square Gardenu, u New Yorku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI