Garbrandt kaže da njuši krv na osakaćenom, oronulum starcu Cruzu

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2016 12:20h Autor:

Dominick Cruz

Cody Garbrandt vjeruje da je došlo vrijeme za smjenu generacija i prvaku Domicku Cruzu je to još jednom dao do znanja nekoliko dana prije UFC-a 207 na kojem će ovog vikenda napasti njegov bantam pojas. Budući da predvodnica eventa Ronda Rousey ne daje intervjue, verbalni rat Garbrandta i Cruza je dobio veliku pozornost, a neporaženi nokauter “No Love” nije razočarao.

Gostujući na Fight Society podcastu Garbrandt tvrdi da je Cruz već pokazao slabost izjavama da mu “pojas nije potreban za sreću”, kao i uplitanjem Codyjevog osobnog života u svoj trash talk.

“To je nesigurnost, stopostotna nesigurnost. Ali čovječe, smiješno je. To je kao kada morski pas nanjuši krv, a ja njušim krv svuda po toj pičkici. Još mi samo jedan čovjek stoji na putu. On je jebeno razbijeni, osakaćeni, oronuli starac koji mi se pokušava ispriječiti na putu….Ja ću postati svjetski prvak. Možete staviti deset Dominicka Cruzeva ispred mene i nokautirat ću ih sve. Deset od deset.”

“Poštovat ću ga i dat ću mu revanš, ponovno ga isprebijati, k vragu da! Ali samo ako bude tražio revanš. Mislim da i hoće. Ima preveliki ego. Definitivno ću mu dati revanš. Kao što sam rekao, stavite desetoricu Cruzeva ispred mene i nokautuirat ću svakoga od njih.”

UFC 207 održava se u noći s petka na subotu 31. prosinca. U glavnoj borbi večeri Amanda Nunes će braniti banatam titulu protvi Ronde Rousey.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI