Garbrandt: Dillashaw je svima u Alpha Maleu pokazao kako koristiti steroide (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2017 08:17h Autor:

Garbrandt-Dillashaw

U četvrtak je održana velika press konferencija uoči UFC-a 217 na kojoj su sudjelovali svi prvaci i njihovi izazivači koji će nastupiti u Madison Square Gardenu ovog vikenda.

Očekivano, suparnici su izmjenjivali “vatru”, a posebno žestoko i često “ispod pojasa” je bilo tijekom “trash talka” između prvaka u bantamu Codyja Garbranta i bivšeg prvaka, danas izazivača, TJ Dillashawa.

Dva borca su nekada bila dio tima Alpha Male, no Dillashaw je zajedno sa svojim trenerom Ludwigom napustio ostatak ekipe te su otvorili novu dvoranu. Dakako, obje strane znaju prilično mnogo “prljavog veša” koji bi mogle iznijeti u javnost, a upravo se na to svodio njihov međusobni razgovor tijekom press konferencije.

Ipak, u gomili informacija koje smo mogli čuti, najzanimljivija je bila optužba koju je Garbrant “sasuo” u lice Dillashawa, a tiče se uporabe nedopuštenih steroida.

“Svima si nam pokazao u timu Alpha Male kako se to radi”, otkrio je Garbrant.

Ovo nije prvi put da UFC prvak iznosi ovako ozbiljne optužbe na račun svog bivšeg klupskog kolege. Prije nekoliko dana je izjavio da je Dillashaw “koristio specijalne suplemente dok je bio u dvorani u Sacramentu”, sugerirajući da je bio na steroidima.

No, Dillashaw, iako kiselog osmjeha, čitavu stvar je demantirao.

“Da, ja sam na svemu. Testiraju me svaki dan, pa da…na svemu sam”, sarkastično je odgovorio izazivač.

Dvojac se dotaknuo i incidenta na treningu u kojem je navodno Dillashaw pokazao svoju nesportsku stranu. Točnije Garbrant je svog bivšeg klupskog kolegu optužio da se često koristio jeftinim trikovima, pa i udarcima koljenima dok je hrvao s drugim borcim. Dillashaw je i to demantirao.

“Ne razumijem anemozitet koji stiže od njega. Ovo je smiješno. Što trebam držati te za ruku i maziti te? Nisam ti ja tata, Urijah Faber je tvoj tata. On će biti tamo i držati te za ruku”, brani se Dillashaw na što Garbrandt odgovara:

“Možeš se pripremati s novim trenerom koliko god želiš, ali nikada ne možep pripremiti tu svoju slabu bradu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI