Gall: Northcutt ne želi prihvatiti okladu s brijanjem glave jer sumnja u svoju pobjedu

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.12.2016 11:14h Autor:

Mickey Gall & Sage Norhcutt

Kada je Mickey Gall u oktogonu prozvao svog mladog kolegu, Sagea Norhcutta, rekao je da će mu “izbiti glupe šiljke s glave.” Gall je pričao o Northcuttovoj frizuri, a nakon što su dogovorili borbu za UFC on Fox 22 priredbu koja se ovog vikenda održava u Sacramentu, također mu je ponudio okladu-gubitnik mora obrijati glavu.

Northcutt nije odbio, ali niti prihvatio, izazov zbog čega Gall smatra da 20-godišnja zvijezda pokazuje znakove slabosti i nedostatka samopouzdanja.

“Jednostavno mislim da bi to moglo biti zabavno. On ima tu šiljastu kosu i ponudio sam mu okladu da gubitnik mora obrijati glavu. Ljudi su se uhvatili te cijele priče s kosom, ali ne znam, čovječe. On nije ništa rekao. Ja sam totalno za. To je kosa, narast će ponovno, a ja sam ionako siguran da ja neću biti taj koji će se šišati. Mislim da je malo zabrinut. To pokazuje nedostatk samopouzdanja, boji se izgubiti te pramenove”, objasnio je Gall na MMA Houru.

Gall i Norhcutt će se obračunati u glavnom programu priredbe u Kaliforniji. Event predvode Paige VanZant i Michelle Waterson u slamka kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI