Gaethje bijesan jer ga je Felder prozvao tijekom “post fight” intervjua!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2019 11:37h Autor:

Screenshot

Justinu Gaethjeu se nikako nije svidjela “sačekuša” za koju smatra da mu je priređena od strane UFC-ovih TV lica Karyn Bryant i Paula Feldera u “post fight” emisiji nakon velikog slavlja protiv Edsona Barboze. U intervjuu za MMAJunkie je kasnije izrazio nezadovoljstvo jer ga je kolega iz divizije, a ujedno i UFC-ov analitičar Paul Felder, prozvao na međusobni meč.

No, ako pitate Bryant i Feldera, oni su samo radili svoj posao.

“Pokušavaju mi ukrasti moju munju. On i Karyn Bryant”, izjavio je ljuti Gaethje te je dodao da je ono što su izveli “sranje.”

A što se točno dogodilo? Tijekom “post fight” emisije na ESPN-u Felder je praktički prozvao Gaetjea na međusobni dvoboj.

“Ne želiš da se to dogodi”, odgovorio je Gaethje Felderu na što je ovaj ponovno odgvorio:

“Dogodilo se to sada ili kasnije, ti i ja ćemo jednog dana fanovima pružiti šou. A to kažem, bog mi je svjedok, uz dužno poštovanje. Uživam gledati tvoje borbe, brate. Čestitke na dominantnoj pobjedi.”

Bivši WSOF prvak se zahvalio, ali…

“Hvala ti čovječe, ali moraš ići korak po korak. Imaš još part tipova ispred sebe”, poentirao je Gaethje.

Nešto kasnije je Felder pokušao objasniti medijima zašto se odlučio na prozivku tijekom emisije.

“Mislim da time pokazujem više poštovanja. Da sam govorio o njemu dok nije pored mene, to ne bi bilo poštovanje kao kada sam to napravio u lice. To bi bilo kukavički. Već sam njegovo ime izgovorio u kamere, a sada sam to ponovio.”

“Shvaćam ja što Justina smeta. On je borac, upravo je nekoga nokautirao i vjerojatno mi poručuje: ‘Hej, pusti me da uživam malo!’ To je sasvim u redu što se mene tiče”, zaključio je Felder.

Na UFC-ovoj rang ljestvici lake kategorije Gaetjhe je 8., a Felder 9. izazivač. S obzirom na veliku pobjedu iz Philadelphije, vjeruje se da će Gaetjhe skočiti još koje mjesto prema vrhu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI