Gaethjeu šesti bonus u pet UFC nastupa, ostatak bonusa za Barbozu, Hermanssona i Craiga

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.03.2019 05:04h Autor:

Justin Gaethje

Justin Gaethje i Edson Barboza nagrađeni su bonusom za najbolju borbu UFC on ESPN 2 priredbe. Bonusi za najbolju izvedbu pripali su Jacku Hermanssonu i Paulu Craigu.

Justin Gaethje i Edson Barboza borili su se samo dvije i pol minute, no činjenica da im je pripao bonus za borbu večeri dovoljno govori o tome koliko toga se u te dvije i pol minute dogodilo. Pregršt akcije, sjajne izmjene te na kraju atraktivan i brutalan završetak. Te dvije i pol minute ponudile su sve što fanovi žele od jedne MMA borbe na najvišoj svjetskoj razini.

Za Justina Gaethje to je šesti bonus u petom UFC nastupu, budući da iz prvog nastupa nosi dva. Ujedno je to i njegov četvrti bonus za borbu večeri. Nije ga dobio tek za borbu protiv Jamesa Vicka, no nju je prebrzo završio. Tim je putem također uzeo bonus, ali za najbolju izvedbu. Za Barbozu je ovo deveti UFC bonus, ukupno peti za najbolju borbu večeri.

Devet UFC borbi i sedam pobjeda, gdje su sve došle prekidom, trebalo je Jacku Hermanssonu da dođe do svog prvog bonusa. No, nakon ovakve izvedbe protiv Davida Brancha će sigurno puno više pažnje biti usmjereno prema ovom švedsko-norveškom borcu. Davida Brancha savladao je gušenjem giljotinom već u prvoj minuti borbe.

Posljednji bonus pripada borcu kojeg sad već možemo zvati kraljem preokreta. U pitanju je Paul Craig. Škotski poluteškaš još jednom je trokutom uspio završiti protivnika koji je do tog trenutka uvjerljivo držao pobjedu u svojim rukama. Treći bonus za Craiga, a sva tri puta bio je nagrađen za najbolju izvedbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI