Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gaethje ponovno uzeo bonus, pridružili mu se Anders, Sandhagen i Alcantara | Fight Site

Gaethje ponovno uzeo bonus, pridružili mu se Anders, Sandhagen i Alcantara

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.08.2018 10:10h Autor:

Alcantara vs. Sandhagen

Justin Gaethje upisao je svoj četvrti bonus u četvrtom UFC nastupu i prvi za najbolju izvedbu večeri. U istoj kategoriji nagrađen je Eryk Anders, dok je borba večeri ona s velikim preokretnom, između Corya Sandhagena i Iuria Alcantare.

Gaethje za ovaj bonus nije morao odraditi tešku i napornu borbu, u kojoj bi primio veliki broj udaraca, kao za prethodna tri bonusa, koja je dobio za borbu večeri. Bilo je u to u sve tri njegove prve UFC borbe. Ovog puta je pokazao koliko zna biti ubojit kada samo malo pripazi na taktiku i kad pažljivije bira udarce. Jamesa Vicka završio je desnim krošeom, koji je završio kombinaciju pokrenuti udarcem lijevom rukom. James Vick instantno je završio u nesvijesti i trebalo mu je još neko vrijeme da bi u potpunosti “došao k sebi”.

Izvedba večeri pripada i Eryku Andersu, koji je borbu protiv Tima Williamsa završio u njenoj posljednjoj minuti. Poslao je svog protivnika na pod udarcem iz klinča, a nakon toga je pažljivo dočekao trenutak njegovog ustajanja, kada ga je pogodio nogom u glavu, nakon čega više nije bilo povratka.

Borba večeri donijela je možda najuzbudljiviju UFC rundu ove godine. Iskusni Iuri Alcantara ušao je ofenzivno u Corya Sandhagena, srušio ga je na pod i vrlo brzo došao do poluge na ruci, kao što možete vidjeti u videu ispod teksta. Počeo je raditi na završnici i činilo se kako ima situaciju, no Cory se krajnjim naporom uspio izvući iz situacije gdje bi mnogi tapkali. Nakon toga je došao u gornju poziciju, gdje je krenuo opakim udarcima, koje je Alcantara izdržao do kraja prve runde. Drugu rundu ipak nije dobro otvorio, brzo je ponovno na leđima i Sandhagen je tako završio borbu, ali zasluženi bonus ide obojici ratnika. Alcantara trenutno nije u najboljoj formi, no njegove borbe većinom oduševljavaju. Ovo mu je peti bonus u posljednjih sedam nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI