Gaethje ponovno proslavio pobjedu svojim originalnim, ali i zabranjenim načinom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.08.2018 11:04h Autor:

Justin Gaethje

Justin Gaethje ignorirao je činjenicu da je zabranjeno skakati s MMA kaveza te je pobjedu protiv Jamesa Vicka proslavio svojim “trademark” načinom, odnosno saltom unazad.

Ovo za ignoriranje je samo djelomično točno. Naime, atletska komisije savezne države Nevade je u rujnu prošle godine zabranila skakanje s kaveza, motivirana upravo načinom na koji Justin Gaethje slavio svoje pobjede, odnosno kako je proslavio pobjedu u svom UFC debi nastupu, kad je savladao Michaela Johnsona. Prekršitelju može uslijediti kazna nastupa u trajanju od više mjeseci, uz dodatak financijske. Ipak, Gaethjea to ovog puta neće dopasti, budući da je event bio u saveznoj državi Nebraska.

Tamošnja atletska komisija nema takav zakon te je Justin Gaethje mogao pobjedu nad Jamesom Vickom proslaviti izuzetno opasnom akrobacijom, odnosno saltom unazad s ograde kaveza. No, on je to izveo već toliko puta da kod njega do izgleda kao nešto jednostavno i svakodnevno.

Biti će da UFC-u tako što također ne smeta, budući da su video proslave podijelili na svom Twitter profilu. A i Gaethje je zaslužio nakon impresivne pobjede odraditi slavlje onako kako on najviše voli. Uostalom, sumnjamo da bi se suzdržao pa čak i da je borba održana u Vegasu, gdje ne bi prošao bez poteškoća. Ipak je to Justin Gaethje, posebno vrsta borca i posebna vrsta individue.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI