Gaethje o McGregoru: Jednako smo ludi, trebali bi smo se boriti

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2017 21:10h Autor:

Justin Gaethje

Sudionik do sada najuzbudljivije MMA borbe u 2017. godini, Justin Gaethje, smatra kako bi upravo on mogao biti savršen protivnik za Conora McGregora, nakon što se Irac vrati MMA borbama u UFC-u.

Gaethje je snimio 26. sezonu Ultimate Fightera, koja se danas počela emitirati te ga čeka borba protiv Eddiea Alvareza, na finalu sezone početkom prosinca. Vjeruje kako bi on nakon te borbe trebao biti onaj kojeg će Conor McGregor htjeti za svog protivnika, nakon što odluči braniti svoj UFC pojas lake kategorije.

“McGregor može odabrati koga god on hoće, tako će i biti kada se vrati. No, vidim da je on kompetitivan borac, znači htjeti će najopasnijeg tipa kojeg može dobiti. Nakon što ekspresno završim Eddiea Alvareza, ja ću biti taj. Na papiru i na TV-u sam ja najopasniji i najnasilniji borac, koji nema problema s tim da bude udaren. Mislim da će zbog toga od htjeti mene za protivnika. Jednako smo ludi i on to zna”, rekao je Gaethje.

Po nekom pravilu, McGregor bi se trebao boriti s privremenim prvakom, a to bi početkom listopada treba postati pobjednik glavne borbe UFC 216 eventa, Tony Ferguson ili Kevin Lee. No, Gaethje zna da za McGregora pravila ne vrijeme te kako je on zapravo osoba koja će tražiti za njega najisplativiju borbu. To vidi sebe, posebno nakon onoga što namjerava izvesti protiv Alvareza. Konkurencija u tom slučaju mu je Nate Diaz, no čini se kako bi s njim ponovno moglo biti problema oko dogovaranja honorara.

“McGregor se vraća i mislim da se on neće htjeti boriti protiv Tonya Fergusona ili Kevina Leea. Gledam sebe, koliko sam lud, Eddie Alvarez i Conor su tipovi zbog kojih ja tijekom noći nemam sna. S druge strane, nemam problema zaspati kada mislim o Fergusonu ili Leeu. S tim ne kažem kako su oni borci koji me ne bi pobijedili. Jednostavno nisu imena koja mi stvaraju taj osjećaj. Volio bih se boriti protiv Khabiba ili Conora, i to u Irskoj. Conor je tip koji je lud za ovim sportom i koji jednostavno uživa u svemu ovome. Isto tako, on je biznismen koji treba biti plaćen i koji traži borbu u kojoj će biti plaćen. Mislim da mu Ferguson ili Lee to neće osigurati.”

 Još uvijek nije poznato kada bi McGregor mogao odraditi povratak u kavez. Kako je Dana White sam rekao, on ga ne namjerava ništa pitati, kada se Conor bude osjetio spreman, nazvati će ga sam. Čekati će Dana White, pa moramo čekati i mi. Voljeli ili ne voljeli Conora, gledali ili ne gledali boksački meč protiv Mayweathera, njegove UFC borbe vjerojatno ne propuštamo, nitko od nas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI