Gaethje ima pakleni plan i poruku za McGregora: “Bolje ti je da me pozorno pratiš!” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2017 13:04h Autor:

Justin Gaethje

Justin Gaethje je glavna zvijezda posljednjeg UFC-ovog eventa. Donedavni WSOF-ov prvak svladao je sinoć u svom debiju za najjaču MMA promociju Michaela Johnsona i time produžio niz neporaženosti na 18 uzastopnih pobjeda.

Više od same pobjede, Gaethje je mnoge impresionirao svojim stilom i načinom na koji je do nje stigao. No svi oni koji ga duže prate znaju da je to stil kojeg on njeguje od samog početka svoje karijere.

A da ‘hype’ ostane vruć, 28-godišnji Amerikanac pobrinuo se u intervjuu za Fox Sports koji je uslijedio nakon njegovog trijumfa nad petorangiranim izazivačem lake kategorie, dok je MMAjunkieju otkrio i kako ga sada zanima borba za privremeni pojas.

“Želim Tonyja Ferguson. Kratko i jasno. Prvo se moram riješiti najboljeg u Americi, a zatim i najboljeg na svijetu. Želim biti najbolji i želim predstavljati Ameriku dok to činim pa je najbolje da prvo ‘počistim’ sve s ovih prostora”.

“No on će vjerojatno reći kako nisam vrijedan toga. Ali on je izgubio od Michaela Johnsona, dok sam ga ja završio tako da će biti pun sranja kada bude to izgovarao”, malo se više Justin osvrnuo u razgovoru s novinarom MMAjunkieja pa nadodao i da ne bi imao ništa protiv borbe s Nateom Diazom, naravno, ukoliko ‘El Cucuy’ odbije njegov izazov.

“Ma želim onoga tko će me dovesti bliže tituli za privremeni pojas. McGregor nije ovdje pa namjeravam staviti taj pojas oko struka dok se ne vrati, a onda slijedi pritisak. U njegovoj sam kategoriji pa mu je bolje da pozorno prati. Ima veliku metu na leđima i ja ciljam na nju.”

Odgovorio je Gaethje i na prozivku Kevina Leeja…

“On je Amerikanac, a rekao sam da se prvo želim riješiti Amerikanaca pa ako to zaista želi…”, nije bivši WSOF-ov prvak isključio ni ovu opciju.

Gaethje završio Johnsona u fantastičnoj borbi, Jesse Taylor osvojio Ultimate Fighter

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI