Gaethje i Vick srušili sve rekorde gledanosti – ali negativne!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2018 10:33h Autor:

Justin Gaethje

Unatoč tome što je iza nas jako dobar UFC-ov Fight Night event na kojem smo vidjeli sjajan nokaut Justina Gaethjea, brojke gledanosti su ponovno dotaknule novo dno.

28. srpnja Alvarez i Poirier su predvodili FOX priredbu koja je ostvarila najgori rezultat u povijesti elitne promocije kada govorimo o broju gledatelja. Tada je taj inače sjajan event pogledalo tek 1.678 milijuna gledatelja.

Gaethje i Vick, koji su predvodili UFC FN u Lincolnu su također postavili negativan rekord. S 596 tisuća gledatelja prosječno sada je ova “Fight Night” priredba i službeno najslabije gledana od kada se UFC prikazuje na FS1 kanalu.

Prije toga je negativan rekord držao UFC FN event iz 31. svibnja 2014. koji su predvodili Stipe Miočić i Fabio Maldonado. Tada je gledanost bila 609 tisuća gledatelja u prosjeku.

UFC FN iz Lincolna je bio gledan puno lošije i od najlošije gledane ovogodišnje UFC FN priredbe. Taj neslavan rekord je do ovog trenutk držala FN priredba koja se održala 14. srpnja, a predvodili su je Junior Dos Santos i Blagoi Ivanov. Tada je gledanost bila 754 tisuće u prosjeku.

Ako zbrojimo svu gledanost svih UFC Fight Night evenata u 2018. godini i podijelimo tu brojku s brojem evenata, dobivamo kako FN priredbe u posjeku imaju 803 tisuće gledatelja. S tom brojkom možete još jasnije vidjeti koliko je zapravo event iz Lincolna podbacio.

Zanimljivo, najviše gledatelja se uključilo u prijenos kada je Deiveson Figueiredo nokautirao bivšeg izazivača Johna Moragu. Tada je gledanost skočila na 668 tisuća.

Uvodne borbe s Jamesom Krausom i Warlleyem Alvesom su ostvarile tek 273 tisuće gledatelja na FS2 kanalu.

Za UFC je ovo prava katastrofa i znak za alarm!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI