Gadelhi i Andrade ispunjena želja, bore se u rujnu na japanskom Fight Nightu

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2017 18:41h Autor:

Claudia Gadelha

UFC je upario dvije prošle izazivačice slamka kategorije u međusobnoj borbi. Claudia Gadelha i Jessica Andrade odmjeriti će snage na rujanskom Fight Nightu u Saitama Areni.

Riječ je o eventu potvrđenom za 22. rujna, kojeg će predvoditi borba Mauricia “Shoguna” Rue i Ovincea St. Preuxa, odnosno revanš njihovog prvog okršaja, a ove dvije Brazilke će gotovo sigurno pronaći svoje mjesto na glavnom programu eventu. Time je ispunjena njihova želja za međusobnom borbom, a pobjednica bi mogla dobiti novu priliku protiv Joanne Jedrzejczyk.

Tome se posebno nada Gadelha, koja je prošlu borbu protiv prvakinje dobila prve dvije runde, da bi nakon toga kondicijski pala i bila demolirana u iduće tri. Nakon toga je svoje prebivalište i kamp preselila u SAD, a već u borbi protiv Karoline Kowalkiewicz je izgledala fantastično. Još jednu bivšu izazivačicu je gotovo rutinski savladala prekidom u prvoj rundi, a nakon te borbe je izjavila kako se mora testirati još jednu borbu, nakon čega bi bila spremna preoteti pojas prvakinje.

Jessica Andrade je doživjela veliko razočaranje upravo u borbi protiv Jedrzejczyk, budući da su je mnogi analitičari, pa čak i neke kladionice krenuli smatrati favoritkinjom. Umjesto toga je doživjela tehničko deklasiranje od strane Poljakinje, odnosno nikako nije mogla odgovoriti na njen način borbe. Tako će i ona idućim borbama morati tražiti novu priliku za napasti pojas prvakinje. Ipak, ukoliko uvjerljivo savlada Gadelhu, možda bi ta prilika mogla doći i ranije nego što se očekuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI