Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Gadelha prokomentirala poraz i najavila dužu pauzu | Fight Site

Gadelha prokomentirala poraz i najavila dužu pauzu

UFC 24.09.2017 10:39h Autor:

Claudia Gadelha

Iako je već ranije dva puta gubila od prvakinje, poraz od Jessice Andrade je vjerojatno najteži poraz u karijeri Claudie Gadelhe, za oporavak od kojeg će joj trebati određeni period vremena.

Bila je to borba u kojoj je Gadelha trebala potvrditi sjajne nastupe u prethodne dvije borbe, dokazati kako je odlazak u Ameriku bio prava odluka te uvjeriti sve kako je popravila kondiciju, ono što joj je nedostajalo da donese pojas prvakinje u svoje vlasništvo. Na kraju nije uspjela ni u jednom od navedenog.

Gadelha je u borbi postojala prvih tri minute, kada je bila bolja i aktivnija borkinja, pogađala i kvalitetno bježala, no uskoro se počela trošiti, a što bi više udaraca primila, dobivao se dojam da, kao na starim igrama poput “Street Fighter” ili “Mortal Kombat”, samo pada na skali energije i snage. Tako je do kraja borbe završila potpuno izdominirana. Nakon borbe nije davala izjave, no već idući dan se obratila fanovima.

“Nemam isprike, svaka čast Jessici, odradila je sjajnu borbu. No, moje srce me tjera da nešto i ja kažem, jer osjećam ovu svu ljubav koji gajite prema mene i uistinu sam blagoslovljena time. Drago mi je što u porazu mogu vidjeti tko su mi pravi prijatelji i fanovi, to nema cijenu. Hvala svima.

Ovim putem vas obavještavam da ću uzeti neodređeno vrijeme izvan sporta. Odradila sam tri borbe u deset mjeseci, puno sam naučila, ali me i izmorilo. Trebam vremena za svoje roditelje i ostatak obitelji koji se nalazi u Brazilu i također me vole. Sada ću malo biti Ana Claudia, dok će se Claudinha vratiti bolja i jača. Hvala svima!”

Gadelha je trenutno na pro skoru 15-3, a prije ove borbe je držala uvjerljivo prvo mjesto na ljestvici izazivačica slamka kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI