Gadelha i Esparza se žestoko pokačile na društvenim mrežama

UFC 05.12.2016 12:23h Autor:

Claudia Gadelha & Carla Esparza

Nema sumnje da će UFC nakon ovog konačno organizirati borbu između Claudie Gadelhe i Carle Esparze.

Prvorangirana izazivačica slamka kategorije, Gadelha, s Esparzom se trebala obračunati više puta, a prozvala ju je i nakon svoje nedavne pobjede nad Courtney Casey u Sao Paulu. Esparza je odbila borbu s Brazilkom jer treba više vremena za pripreme, a ova ju je žestoko kritizirala putem Instagrama.

“Kako je Carla slaba borkinja. Ne želi se boriti s najboljima, smišlja izgovore tako da dobije lagane borbe.

Ja želim biti najbolja. Za svoju posljednju borbu sam tražila najbolju borbu u diviziji. Nažalost, ona nije osjećala isto. Carla i druge cure u diviziji su odbile borbu. Nije mi preostala druga opcija nego Cortney. Prihvatila sam borbu uz obećanje da ću se u slučaju pobjede boriti s Carlom. No sada ona odbija borbu sa mnom”, napisala je Gadelha na Instagramu.

Gadelha se dotakla i činjenice da je bivša prvakinja prodala motor koji je osvojila na The Ultimate Fighteru kako bi pokrila medicinske troškove svog oporavka od ozljede.

“Želiš novaca mala curice? Stani u oktogon i bori se. Ja s 27 godina imam automobile koje želim, dvije kuće i novac u banci. Znaš li zašto? Zato što prihvaćam izazove. Borila sam se dvaput u zadnjih šest mjeseci i nisam birala borbe i nikad neću. Izgubila sam svoju borbu za naslov s ponosom i nisam čekala laganu borbu da se vratim među pobjednice. Prije borbe za naslov sam bila izvan pogona godinu dana, a ti pričaš o osam mjeseci? Prva stvar koju sam tražila ‘matchmakere’ je da mi daju nekog iz top 5!! Možeš pronaći izgovor i pobjeći, ali nećeš nestati, vidjet ćemo se uskoro”, završila je Gadelha.

No ubrzo se javila i Esparza uz tvrdnju da je Gadelha sama kriva što se još uvijek nisu obračunale, i to zato što skida previše kila za borbe.

“Ako se dobro sjećam, ja sam se pojavila, izvaga, ušla u kavez da se borim s Claudiom Gadelhom DVA puta! A TI se nisi pojavila!!

Drugi put zato što si skidala toliko prokletih kila da si završila u bolnici.

Također sam se pojavila na TUF-u 20 očekujući borbu s tobom (to je 3. put), i ponovno, TI se nisi pojavila. Zašto?? Zato što si bila preteška da prođeš vagu!!! Oprosti ako ja težim 56 kg, a ti 70 kg. Previše se bojiš boriti s ljudima svoje veličine??

Ja sam više puta dokazala da ću se pojaviti na borbu s tobom, ali nećeš me nasilno uvući u svoje igrice samo zato što vrištiš i plačeš poput malog derišta. Vjeruj mi, borba će se dogoditi. Nisam te se bojala onda i ne bojim te se ni sada.

Dvije godine nisam imala kompletni trening kamp i zato mislim da je pošteno tražiti jedan. Kad prihvaćam borbu želim biti u svom najboljem izdanju. Želim pobijediti”, odgovorila je Esparza putem Facebooka.

Esparza je posljednji put nastupila u travnju porazivši Julianu Limu jednoglasnom odlukom sudaca. Prije toga je izgubila titulu u borbi s Joannom Jedrzejczyk u ožujku 2015. Gadelha, koja traži put prema novoj borbi za naslov, u karijeri je poražena isključivo od poljske prvakinje- 2014. na Dos Santos vs. Miočić eventu i u srpnju ove godine na finalu TUF-a na kojem je bila trenerica nasuprot Jedrzajczyk.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI