Gadelha želi biti sljedeća izazivačica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.06.2015 09:50h Autor:

Claudia Gadelha

Nakon što je Joanna Jedrzejczyk obranila naslov UFC prvakinje u slamka kategoriji ostaje pitanje tko će joj biti sljedeća protivnica u novoj obrani naslova.

Claudia Gadelha je uvjerena da će upravo ona biti sljedeća koja će se naći aktualnoj prvakinji na suprotnoj strani prilikom njene nove obrane naslova. Gadelha je na omjeru 12-1 i jedini poraz koji je doživjela dogodio se upravo protiv aktualne prvakinje.

No, prije nego joj se otvori mogućnost da dočeka revanš Gadelhu čeka 1. kolovoza meč protiv bivše WSOF prvakinje u slamka kategoriji Jessice Aguilar.

"Jessica Aguilar misli da je najbolja na svijetu u slamka kategoriji, ali ona se još nije borila u UFC-u i nije na UFC ljestvicama. No, najbolja je izvan UFC-a. Sad kad je došla u u UFC čeka ju borba s lavovima. Nema što više dokazivati izvan UFC-a.", izjavila je Gadelha koja je uvjerena u pobjedu, ali i da će nakon toga dobiti priliku boriti se s Jedrzejczyk.

"Mislim da će mi dati priliku nakon borbe na UFC-u 190. Stvarno želim revanš s Joannom, ali mislim da je pošteno da prije toga imam još jednu borbu u kojoj ću pobijediti i onda se suočiti s Joannom."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI