Fury: Uništit ću Klička u revanšu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.12.2015 03:54h Autor:

Screenshot

Tyson Fury, novi boksački prvak svijeta u teškoj kategoriji najavio je u novom obraćanju medijima da će u revanšu uvjerljivije pobijediti Vladimira Klička.

“Igrao sam se s njim u prvoj borbi, u drugoj ću ga uništiti. Ne može biti bolji od toga što je pokazao”, rekao je Fury.

“Što sam želio postići u životu, to sam postigao. Moram razmisliti što ću dalje, hoću li nastaviti boksati ili raditi nešto drugo. Samo ja ću donijeti tu odluku, nitko neće odlučiti umjesto mene. Postigao sam ono što sam želio, pobijedio sam Klička i postao prvak”, rekao je Fury i priznao da je i novac jedan od motiva da nastavi s boksanjem.

“Ako nije zbog novca, zašto to radim? Pobijedio sam najboljeg, što još da dokažem? Ako ne zbog novca, zbog čega boksam?”, rekao je Fury.

“Svi se sada žele boriti sa mnom, ja sam vruća roba u boksu. Kada ste zadnji put imali nekoga poput mene u boksu? Nikada. Koliko god su dobri bili oni prije mene, nitko nije imao to što ja imam, jedinstveni talent i svi žele dio mene”, dodao je Irac.

“Promijenio sam povijest boksa, ne samo u ringu. Kada je netko došao u odijelu Batmana na presicu ili pjevao nakon pobjede? Nisam samo promijenio lice boksa, nego i osobnost. Voljeli me ili ne, ljudi će me gledati”, raspričao se Fury.

Furyju su iz Međunarodne boksačke federacije (IBF) poručili da se prije uzvrata s Kličkom mora boriti protiv Ukrajinca Vjačeslava Glazkova i potvrditi meč do 11. prosinca, ili će mu IBF oduzeti pojas prvaka. Fury im je dao prijedlog.

“Ako će mi uzeti pojas, zašto ne bi dali Hughieju Furyju da stane u suprotni kut. Deontay Wilder misli da je dovoljno dobar”, rekao je Fury, a njegov trener i stric Peter Fury je dodao:

“Dobili smo ponudu od Wildera, razgovaramo o borbi rano u 2016. godini. Ako mu uzmu pojas, neka daju priliku njegovom rođaku”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI