FS čitatelji: "UFC je morao suspendirati Jonesa jer je to moralno!"

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2015 10:49h Autor:

Jon Jones

Gotovo dvije tisuće glasova skupila je očito vrlo intrigantna anketa na Fight Siteu koju smo ovih dana postavili našem čitateljstvu, a temu je imala u najnovijem kokainskom skandalu Jona Jonesa i načinu na koji se prema njemu ponio njegov poslodavac, odnosno sam UFC.

Ponašanje Dane Whitea i njegovih partnera, koje se svelo na zatajivanje problema sve do trenutka kada je UFC 182 završen, a kasnije i na veliku glumu oko dobrobiti Jona Jonesa, ismijao je čitav MMA svijet. Tako je prije nekoliko dana u javnost izašao cinični video koji dokazuje licemjerstvo, odnosno činjenicu da je Dana White postupio upravo suprotno svojim izjavama koje je na ovu temu često davao. No, novac je novac, biznis je biznis. A "cilj opravdava sredstvo" ovaj put očito pali. Čitatelji Fight Sitea su to prepoznali i osudili UFC-ov potez.

Na pitanje "Je li UFC trebao i morao suspendirati Jonesa?", čak 54 posto glasača je odgovorilo potvrdno, odnosno izabralo je odgovor "Da, jer je to moralno!".

Drugi najpopularniji odgovor je bio na tragu onoga što je tvrdio i sam Dana White. Za "Ne, jer za to nisu imali osnove" je glasalo 25 posto glasača.

Treći odgovor "Krivi su loši propisi i licemjerje" je dobio 21 posto, a on se odnosio na propise Atletskih Komisija prema kojima kokain i druge ilegalne droge možete koristiti za vrijeme priprema, ali ne u samom meču.

Zahvaljujemo svima na velikom broj glasova!

[anketa=187]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI