FS anketa: ZAŠTO je Stipe poražen od Cormiera?

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2018 12:07h Autor:

Stipe Miočić

“Nokaut u prvoj rundi!” – bio je jedan od najočekivanijih i najprognoziranijih ishoda meča između Stipe Miočića i Daniela Cormiera na UFC-u 226. No, ako ste prognozirali da će do nokauta stići teškaški prvak, a ne onaj u poluteškoj kategoriji.

S druge strane, Stipe je u svim hrvačkim razmjenama bio dominantniji od Cormiera. Dapače, dominirao je u klinču uz žicu, srušio je DC-ja na parter, izgledao je kao snažniji borac u tom segmentu – nešto što je malo tko očekivao da bi se moglo dogoditi. U prognozama se, naime, isticalo da je Cormier taj koji bi u hrvačkom dijelu trebao imati jedinu prednost u ovom meču.

Zbrojeno, glavna borba UFC-a 226 je šokirala apsolutno sve. Vjerojatno i samog Cormiera koji nije planirao pobijediti nokautom već u prvoj rundi.

I baš zato vas u našoj najnovijoj anketi molimo za mišljenje vezano uz razloge poraza Stipe Miočića i gubitka titule u teškoj kategoriji.

Koji je po vama razlog najlošije Stipine predstave od kada je stigao u elitnu promociju? Zašto je Miočić bio neoprezan, zašto je dopustio Cormieru da nametne svoj ritam borbe u stojci?

Pitanja su na koja još uvijek nemamo odgovora, a koja itekako intrigiraju.

Svoj odgovor možete dodatno potkrijepiti razmišljanjem u komentarima ispod ovog teksta. Svima zahvaljujemo na sudjelovanju i utrošenom vremenu!

Zašto je Stipe poražen od Cormiera?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI