FS anketa: Većina se slaže da je JDS zasluženo pobijedio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.12.2014 11:14h Autor:

Stipe Miočić

Gotovo 1100 glasova u samo jedan dan privukla je anketa Fight Sitea na temelju ishoda dvoboja Miočić vs. Dos Santos. I lako se može zaključiti da su naši čitatelje neovisno o tome što su vjerojatno "drukali" na Stipu, ipak vrlo objektivni.

Ako se samo prolistali svjetske MMA medije ili recimo napravili "krug" po društvenim mrežama UFC boraca, jasno se može iščiati stav da je Miočić blago rečeno pokraden. Neodlučen ishod ili pobjeda Stipe se najčešće spominje kao pošten rezultat tog dvoboja. No, naši navijači su ipak prilično objektivno ocijenili dvoboj te je u biti slažu s konačnim ishodom, ali ne i s bodovanjem.

38 posto vjeruje da je Dos Santos zasluženo pobijedio, no da je realan rezultat trebao biti 3:2, a ne 4:1 po rundama. Još 27 posto nema nikakve zamjerke na rezultat, ali niti na bodovanje. 21 posto glasača vjeruje da je dvoboj trebao biti bodovan kao neodlučen, dok samo 14 posto vjeruje da je Miočić oštećen.

U svakom slučaju neosporno jest da je Stipe odradio vrhunski posao i da svakako nije razočarao. I Dana White je nakon dvoboja poručio da su Miočiću dionice narasle nakon ovog poraza.

[anketa=184]

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI