FS anketa: Tko uopće može “skinuti” Jona Jonesa?

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.03.2019 15:29h Autor:

Jon Jones

Vratio se u prosincu demoliravši Alexandera Gustafssona, a u međuvremenu je već jednom obranio pojas UFC prvaka u poluteškoj kategoriji protiv Anthonyja Smitha. S obzirom da je dobar dio boraca iz aktualnog rostera već pobijedio u prošlosti, javnost i fanovi se pitaju – “Može li netko uopće pobijediti Jona Jonesa?”.

Kako sada stvari izgledaju jako teško. Čovjek za kojeg se mislilo da ima realne šanse je pao “bez ispaljenog metka”. Anthony Smith se zadovoljio porazom bez prekida, a sljedeći koji bi trebao biti na redu je moćni nokauter Thiago Santos. No, i drugi opasni nokauteri u kavezu s Jonesom izgledaju poput malih uplašenih štenaca.

Naravno da ovakva situacija nije dobra niti za UFC jer je Jones borac koji prodaje PPV prijenose samo, ako je na drugoj strani zanimljiv protivnik. On nije Conor McGregor pa da je nebitno hoće li za protivnika imati Anthonyja Smitha ili Daniela Cormiera. Stoga se i UFC vjerojatno pita što napraviti da Jonesu dovedu protivnika koji mu može parirati. Je li odgovor preseljenje u tešku kategoriju? Ili je možda ideja vratiti u akciju Anthonyja Johnsona koji se sam nudi preko novina kao Jonesov protivnik?

U našoj najnovijoj anketi Vas pitamo za vaše mišljenje o tome tko može pobijediti Jona Jonesa, neovisno o tome radi li se o meču u teškoj ili poputeškoj kategoriji. Svoj odgovor možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod članka. Zahvaljujemo Vam na sudjelovanju!

Tko uopće može "skinuti" Jona Jonesa?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI