Privremeni rezultati FS ankete: Jones za sada u prednosti

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2017 12:55h Autor:

Cormier vs Jones

Samo nas pet dana dijeli do povratka Jona Jonesa – borca kojeg mnogi i danas smatraju istinskim kraljem slobodne borbe i najboljim P4P borcem svijeta. Bivši prvak će pokušati vratiti svoj pojas poluteške kategorije u meču protiv aktualnog šampiona Daniela Cormiera, borca kojeg je već jednom svladao na UFC-u 182.

Kladionice unatoč dugoj pauzi Jona Jonesa, koji se u akciju vraća nakon više od godine dana i dvoboja protiv OSP-a na UFC-u 197, bivšem prvaku daju prednost i vjeruju da je bliže pobjedi.  Cormier je od dvoboja s Jonesom 2015. ubilježio četiri pobjede; dvije protiv Anthonya Johnsona, te one protiv Silve i Gustafssona.

U najnovijoj anketi Fight Site smo vas pitali za koga navijate, a za koga vjerujete da će pobijediti u ovom “mega meču” koji predvodi UFC 214.

Nakon nekoliko dana od kako je anketa aktivna, svoj glas je dalo više od 600 čitatelja Fight Sitea. Za sada je u značajnoj prednosti bivši prvak na kojeg tipuje više od 65 posto glasača. Kada govorimo o popularnosti ova dva borca, onda su tu glasovi potpuno poravnati; u ovom trenutku 50 posto posjetitelja Fight Sitea navija za Cormiera, a 50 posto za Jonesa. Anketa ostaje aktivna sve do meča koji je na rasporedu narednog vikenda (noć sa subote na nedjelju, 29. srpnja).

Svoj odabir, ali i dosadašnje rezultate glasanja možete prokomentirati ispod članka. Zahvaljujemo na sudjelovanju…

Tko pobjeđuje, a za koga navijate?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI