Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FS anketa: “Tko je trenutačno najjači udarač u UFC-u?” | Fight Site

FS anketa: “Tko je trenutačno najjači udarač u UFC-u?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2017 13:47h Autor:

Ilustracija

Vrijeme je za novu Fight Site anketu koja će se ovaj put baviti aktivnim UFC borcima s “najtežim rukama”, odnosno najjačim udarcem u svom ručnom arsenalu.

Naravno, izbor boraca koji smo ponudili je samo djelomično objektivan jer je jako teško zadovoljiti svačiji ukus i uvažiti svačije mišljenje. I naravno da se radi o izboru koji u obzir ne uzima težinsku kategoriju jer će i prosječni teškaš imati jači udarac od najjačeg udarača u velter kategoriji.

Ukoliko imate nekog svog vlastitog favorita kojeg mi nismo naveli u ovom izboru, možete ga navesti u komentarima ispod teksta te elaborirati zašto smatrate da je upravo on najjači udarač u UFC-u!

Valja napomenuti da smo Anthonya Johnsona uvrstili u izbor jer je nedavno najavio povratak, te nikada nije terminirao do kraja ugovor s elitnom promocijom. U izbor bi mogli ući i nokauteri poput Francisa Ngannoua, Jimija Manuwe, Alistaira Overema ili tek pridošli Gokhan Saki.

No, odabir je ipak ostao na ovih sedam…

Tko je trenutačno najjači udarač u UFC-u?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI