FS anketa: Tko će postati novi prvak lake kategorije?

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2018 16:03h Autor:

Nurmagomedov vs. Holloway (screenshot UFC)

Priču već više-manje znate. Glavna vijest tjedna je bizarna ozljeda Tonyja Fergusona koji je stradao u studiju FOX televizije i pritom po četvrti put (njegovom krivicom drugi) ostavio fanove bez jedne od najiščekivanijih borbi u posljednjih nekoliko godina.

U meč njegovom nesuđenom protivniku Khabibu Nurmagomedovu samo šest dana prije održavanja UFC 223 priredbe uskočio je Max Holloway. Prvak iz perolake još je ranije znao izjavljivati kako će biti na raspolaganju ako se dogodi ovakva situacija.

Iako je objeručke prihvatio priliku, treba naglasiti da ona nije stigla u za njega idealnom trenutku. Osim što je do borbe ostalo jako malo i Max te dane mora maksimalno iskoristiti za veliku borbu s kilogramima, pitanje je u kakvom će se stanju pojaviti kada uzmemo u obzir činjenicu da je prije dva mjeseca i sam doživio ozljedu zbog koje mu je propao meč s Frankiejom Edgarom.

Kako se čini, fanovi su, barem koliko je to bilo moguće, uglavnom imali pozitivne reakcije na ovu zamjenu jer nema sumnje u to da će se Holloway doći pošteno potući i pritom ostaviti srce u oktogonu. Osim toga, hrabri Havajčanin u meč ulazi pun samopouzdanja koje proizlazi iz niza od 12 pobjeda, a to je ono što će mu definitivno trebati protiv neporaženog borca poput Nurmagomedova (25-0).

U najnovijoj Fight Site anketi smo odlučili provjeriti kako vi gledate na ovaj meč pa smo vam postavili pitanje koje glasi – Tko će postati novi prvak lake kategorije?

Svoje glasove možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod članka.

Hvala Vam na sudjelovanju!

Tko će postati novi prvak lake kategorije?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI