Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FS anketa: Što mislite o promjenama u unificiranim MMA pravilima? | Fight Site

FS anketa: Što mislite o promjenama u unificiranim MMA pravilima?

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2017 16:13h Autor:

Herb Dean

S 1. siječnja na snagu su stupile promjene Unificiranih MMA pravila kakva koriste najveće borilačke promocije u SAD-u poput UFC-a i Bellatora. Ako niste bili upoznati s detaljima promjena, Fight Site je detaljno analizirao sve izmjene koje su učinjene, a koje mogu imati veći ili manji utjecaj na sam tijek i ishod pojedinačnih mečeva i sport općenito.

Na prvom UFC-u u 2017. koji se održao proteklog vikenda, a koji su predvodili Rodriguez i Penn, promjene u pravilima nisu uzrokovale nikakve posebne efekte. No, to ne znači da u budućnosti neće biti drastičnijeg utjecaja, posebno u specifičnim situacijama.

Neki tvrde da je izmjena pravila (i dalje su zabranjeni) udaranja laktom od 12/6 svakako trebala pronaći mjesto u ovom setu donešenih odluka, no razmišljanje da se i dalje radi o pretjeranoj brutalnosti je prevagnula.

U našoj novoj anketi vas pitamo za vaše mišljenje o promjeni Unificiranih pravila? Kako ste doživjeli promjene? Jeste li uopće upoznati s detaljima? Svoj glas možete dodatno prokomentirati ispod teksta.

Što mislite o promjenama u unificiranim MMA pravilima?
  • Pozitivne su, podržavam. x 123 puta33%
  • Nešto dobro, nešto loše. x 81 puta21%
  • Pozitivne su, ali je trebalo još neke stvari promijeniti. x 62 puta16%
  • Nisam niti znao da su mijenjana. x 59 puta16%
  • Nisam shvatio smisao promjena. x 52 puta14%

Ukupno glasano: 377 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI