FS anketa: Što bi trebao biti Stipin sljedeći potez u UFC-u?

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2018 16:41h Autor:

Stipe Miočić (Instagram)

“Neću se boriti protiv nikoga osim Cormiera”, ispalio je izuzetno ljuti Stipe Miočić u razgovoru s Arielom Helwanijem (ponedjeljak) na temu njegove budućnosti u elitnoj promociji.

“Zaslužujem revanš! Zašto ga ne bih zaslužio? Najuspješniji sam teškaš u povijesti UFC-a, najviše puta sam branio pojas. Fer je da mi daju revanš. Želim svoj pojas natrag”, dodao je bijesni “Vatrogasac” kojeg nikada do sada nismo vidjeli u ovakvom izdanju kao u ponedjeljak u Helwanijevom šou na ESPN televiziji.

Upitan znači li to da će u slučaju UFC-ove odbijenice prekinuti karijeru, Stipe to nije želio potvrditi…

“To ne znači to. To znači da želim ovaj revanš i da je to to. Ne zanimaju me drugi mečevi”, odbrusio je bijesni američko-hrvatski borac.

No, kako stvari sada stoje, Miočićeve želje se neće ispuniti. On i njegov tim su očito ostavljeni po strani kada su u pitanju dogovori oko super meča protiv Brocka Lesnara. UFC se nadao iznenađenju Cormiera koje se na koncu i dogodilo, a umjesto Miočićeve izjave nakon poraza, gledali smo WWE predstavu u režiji UFC-a, a  u glavnim ulogama su bili Lesnar i Cormier. Sve je bilo spremno, svi su znali svoje uloge osim Miočića i njegovih menadžera koji su se nakon svega vjerojatno osjećali prevareno i glupo.

U našoj novoj anketi na Fight Siteu Vas pitamo: “Koji bi trebao biti Miočićev sljedeći potez u UFC-u?”

Ponudili smo vam nekoliko opcija iako postoje i scenariji koje nismo naveli. Ukoliko mislite da ćemo gledati neku drugu budućnost  za “Vatrogasca” molimo Vas da je ostavite u komentarima i dodatno argumentirate.

Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju i utrošenom vremenu!

Što bi trebao biti Stipin sljedeći potez?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI