Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FS anketa: Protiv koga bi Michael Bisping trebao braniti naslov?” | Fight Site

FS anketa: Protiv koga bi Michael Bisping trebao braniti naslov?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2016 13:08h Autor:

Michael Bisping

Nakon samo tri i pol minute borbe Michael Bisping je ostvario svoju sudbinu i okrunio se naslovom prvaka, ali je također poremetio poredak u UFC-ovoj srednjoj kategoriji. Britanski veteran je uskočio na UFC 199 kao zamjena za Chrisa Weidmana i unatoč nedostatku priprema osvetio se Lukeau Rockholdu za poraz iz 2014. u “najlakšoj borbi svoje karijere.”

Bisping je ostvario san i nakon deset godina u kompaniji konačno je ugrabio pojas. No, kao svaki pravi prvak, status najboljeg borca na svijetu morat će opravdati u svojoj prvoj obrani nalova. Sada ostaje pitanje koji bi borac prvi trebao stati u red? Je li to Rockhold koji je posljednji prvak, a ujedno već ima pobjedu nad “The Countom”?

Ne smijemo zaboraviti ni Chrisa Weidmana jer ipak je on, a ne Biping, prošlog vikenda trebao tražiti osvetu protiv Rockholda koji mu je u prosincu oduzeo naslov i nanio prvi poraz u karijeri.

A tu je još i Ronaldo “Jacare” Souza, bivši Strikeforce prvak koji već dugo vremena čeka svoju priliku za osvajanjem prestižnog UFC naslova, a dosadašnjim je nastupima, uključujući nedavno uništenje Vitora Belforta na UFC-u 198, uistinu dokazao da zaslužuje tu priliku.

Pitanje najnovije Fight Site ankete glasi: “Protiv koga bi Michael Bisping trebao braniti naslov?

Zahvaljujemo Vam na glasovima, a svoj odabir možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod teksta.

Protiv koga bi Michael Bisping trebao braniti naslov?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI