FS anketa: Najviše se veselite Miočićevom nastupu, no Stipu nažalost nećemo gledati u 2017.

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2017 13:28h Autor:

Stipe Miočić (foto: UFC)

Da je UFC-ova “match making” politika u krizi, može se vidjeti i prema rezultatima naše posljednje ankete čije je pitanje bilo: “Kojem se UFC meču do kraja 2017. najviše radujete?”.

Naime, daleko najveći broj posjetitelja Fight Sitea favorizira dva dvoboja, koja se prema svemu sudeći uopće neće realizirati. Zanimanje za one mečeve koji sigurno slijede u ovoj godini je, čini se – mizerno!

Od ponuđenih odgovora, najviše glasova, čak 43 posto, je otišlo na odgovor “Stipe vs. bilo tko”.

S obzirom da Miočić i dalje rješava probleme s UFC-om glede svog ugovora, nije potpuno jasno kada će se UFC prvak u teškoj kategoriji ponovno boriti i tko će mu biti izazivač. Još nedavno se pričalo o Velasquezu, da bi se saznalo kako bivši šampion još uvijek nije spreman za povratak. Zatim se govorilo o Cormieru, no on je brže bolje prozvao Oezdemira kako ideja da on ukrsti rukavice s Miočićem ne bi uzela previše maha. Tu je naravno bio i Francis Ngannou koji je prošlog tjedna ipak dobio drugog protivnika u vidu Alistaira Overeema. S obzirom da će se dvojac susresti na UFC-u 218, teško je očekivati novi nastup francusko-kamerunskog nokautera prije kraja 2017. Stoga je u ovom trenutku sasvim jasno da Miočić neće nastupiti u ovoj godini, a kada i protiv koga ćemo ga sljedeći put vidjeti, i dalje je potpuna nepoznanica.

Drugi najpopularniji odgovor, koji je sakupio 19 posto glasova, je “McGregor vs. Diaz III”. No, prema onomo što smo mogli čuti posljednjih dana od osoba bliskih McGregoru ili njega samoga, UFC prvaku se ne žuri. On i dalje slavi zaradu od 100 milijuna dolara i ne planira nastupiti u 2017. godini. U zadnjim intervjuima ponovno “cima” UFC s novim boksačkim izletima, a njegov trener Kavanagh bi Natea Diaza, ali tek za Dan sv. Patricka 2018. godine. Stoga je jasno da niti ovaj meč neće biti realiziran u 2017.

Od ostalih ponuđenih “super-mečeva” najviše glasova je dobio dvoboj za titulu u srednjoj kategoriji između Michaela Bispinga i Georgesa St. Pierrea koji predvodi UFC 217 u New Yorku. Taj meč s najviše nestrpljenja iščekuje 17 posto glasača.

Dvoboj “Ferguson vs. Lee”, koji slijedi ovaj vikend u Las Vegasu na UFC-u 216, je izabralo 8 posto, meč “Alvarez vs. Gaethje” je izbor 7 posto glasača, 5 posto se veseli nekom drugom dvoboju, a tek 1 posto jedva čeka dvoboj “Silva vs. Gastelum”. Zaključak je jasan – UFC-ova “match making” politika je u velikoj krizi!

Svima koji su sudjelovali u ovoj anketi najljepše zahvaljujemo. Anketu ćemo ostaviti aktivnom još nekoliko dana, a rezultate možete komentirati ispod teksta.

Hvala!

Kojem se UFC meču do kraja 2017. najviše radujete?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI