Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FS anketa: McGregor ili Diaz? | Fight Site

FS anketa: McGregor ili Diaz?

UFC 24.02.2016 16:44h Autor:

Conor McGregor i Nate Diaz

Novi razvoj događaja zahtjeva vaše novo mišljenje.

Nakon što je jučer potvrđeno da je Rafael dos Anjos zbog slomljenog stopala otkazao nastup na UFC-u 196, upitali smo vas što bi Conor McGregor trebao napraviti. 10 posto vas reklo je da treba pričekati dos Anjosa i odraditi borbu za naslov. 17 posto čitatelja smatra da bi se trebao vratiti u pero kategoriju i braniti titulu, a 18 posto ljudi smatra da bi trebao otići u velter i napasti Lawlerov pojas. Najveći broj glasača, 54 posto, složio se s McGregorom. The Show must go on! “The Notorious” je rekao da će odraditi nastup i to protiv bilo koga, jer pravi prvak ne bira protivnike.

Sretni dobitnik irske lutrije je Nate Diaz, čovjek koji se još od posljednjeg nastupa u prosincu nadao prilici da okrene veliku lovu i suoči se s Irskim fenomenom. 5. ožujka ćemo tako svjedočiti obračunu koji nema neku važnost na papiru, što najbolje potvrđuje činjenica da se bore u velteru, iako niti jedan trenutno nije velteraš. No ipak, ovo je borba koju fanovi žele vidjeti više od dos Anjosa i sada će je i dobiti.

A mi vas ovom prilikom pitamo- tko će biti veliki pobijednik, McGregor ili Diaz?

McGregor ili Diaz?
  • McGregor prekidom x 1.344 puta55%
  • Diaz prekidom x 662 puta27%
  • Diaz odlukom x 226 puta9%
  • McGregor odlukom x 173 puta7%
  • Neriješeno x 34 puta1%

Ukupno glasano: 2.439 puta

Loading ... Loading ...

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI