FS anketa: Kojem se UFC meču do kraja 2017. najviše radujete?

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2017 13:32h Autor:

Ilustracija

Katastrofalna 2017. godina za UFC i njegove nove vlasnike, neće biti nešto mnogo bolja niti u njezinoj posljednjoj dionici.

Ispred nas je još “samo” 12 UFC evenata, a velikoj većini se već znaju glavne borbe. Naravno, tu je i onaj veliki tradicionalni mega event koji slijedi 30. prosinca u Las Vegas (UFC 219), a za koji još uvijek nisu poznati glavni akteri.

Sam pogled na naslovne i sunaslovne borbe predstojećih nam UFC evenata i nije posebno impresivan. Daleko od toga da tu nema zanimljivh dvoboja, no u istu ruku sve je to jako daleko od onoga što smo gledali 2015. i 2016. godine kada je UFC bio na svom vrhuncu. Uostalom brojke su neumoljive, UFC ove godine niti jednom nije uspio premašiti milijun prodanih PPV-ova!

U našoj najnovijoj anketi vas pitamo koji od nadolazećih UFC mečeva iščekujete s najvećim nestrpljenjem. Ukoliko među ovim dvobojima koje smo ponudili nije vaš favorit, čitav popis u ovom trenutku poznatih UFC evenata i pripadajućih dvoboja, možete pogledati na ovom LINK-u. A svoj prijedlog najzanimljivijeg možete ponuditi i argumentirati u komentarima ispod članka.

Zahvaljujemo Vam na sudjelovanju!

Kojem se UFC meču do kraja 2017. najviše radujete?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI