FS anketa: Koga želite vidjeti kao prvog protivnika Khabiba u obrani titule?

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.04.2018 12:20h Autor:

Ilustracija

Khabib Nurmagomedov je napokon s trona lake kategorije, nakon nezapamćene neaktivnosti jednog UFC prvaka, skinuo sada “bivšeg” Conora McGregora. Na UFC-u 223 je odlukom sudaca pobijedio Al Iaquintu te je svoj profesionalni “score” podignuo na impresivnih 26-0.

Što je sljedeće za ruskog “Orla”? Tko je njegov idući protivnik koji će stati na suprotnu stranu Octagona u prvoj obrani UFC naslova?

S obzirom da je prvi izazivač na rang ljestvici i dalje McGregor, i to unatoč divljačkom napadu na autobus UFC boraca u Barclays centru, logičan izbor bi trebao biti on. No, Irca sada čeka suđenje i pravni problemi, a to znači da ćemo na sljedeći nastup “Notoriousa” ipak malo pričekati. Ako ćemo ga ikada i dočekati!

Tu je naravno i Tony Ferguson, nesuđeni Khabibov protivnik koji se ozlijedio samo tjedan dana prije UFC-a 223 u potpuno bizarnoj nesreći. S obzirom da vijesti govore kako su “El Cucuyu” stradali ligamenti koljena i da njegova ozljeda iziskuje operaciju, i Fergusonu slijedi duži odmor pa niti on neće biti spreman za tako skorašnji ulazak u Octagon. Uostalom, razočarani Dana White je ustvrdio kako više nikada ne planiraju organizirati ovaj “match up”. No, opet…svi znamo koliko vrijedi Whiteova riječ!

U našoj najnovijoj anketi vas pitamo: Koga želite vidjeti kao prvog protivnika Khabiba u obrani titule?

Svoj odgovor možete potkrijepiti dodatnim komentarom ispod teksta.
Zahvaljujemo vam na utrošenom vremenu!

Koga želite vidjeti kao prvog protivnika Khabiba u obrani titule?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI