Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FS anketa: Koga želite sljedećeg vidjeti kao protivnika Stipe Miočića? | Fight Site

FS anketa: Koga želite sljedećeg vidjeti kao protivnika Stipe Miočića?

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2017 13:49h Autor:

Stipe Miocic/Instagram

Nakon pet pobjeda u nizu u pet posljednjih dvoboja, a prilikom kojih je nokautirao svih pet protivnika, Stipe Miočić je na dobrom putu da očisti tešku diviziju. Pobjedom protiv Dos Santosa je riješio još jedno veliko ime na putu prema besmrtnosti. Naime, slavljem na UFC-u 211 se izjednačio s rekordom po broju obrana naslova u teškoj kategoriji (2), a tek ga joj jedno slavlje dijeli od toga da mu svi gledaju u leđa.

Pitanje koje se sada postavlja jest ono logično: Tko je sljedeći izazivač u teškoj kategoriji?

Odgovor nije očit jer niti situacija u diviziji nije previše jasna. Trenutačno ne postoji borac u kojeg možete uperiti prstom i reći “da, to je taj”. U konkurenciji je ipak nekoliko imena među kojima će UFC morati pronaći protivnika za Miočića.

U našoj najnovijoj anketi Vas ne pitamo koga će UFC odabrati, nego koga bi htjeli vidjeti u dvoboju koji bi Miočiću mogao doslovno donije besmrtnost i gurnuti ga na tron najboljih teškaša UFC-a općenito!

Zahvaljujemo Vam na odgovorima koje možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod članka!

Koga želite sljedećeg vidjeti kao protivnika Stipe Miočića?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI