Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FS anketa: Je li Jon Jones varalica? | Fight Site

FS anketa: Je li Jon Jones varalica?

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.09.2017 14:50h Autor:

Jon Jones

Jon Jones je u najmanju ruku problematičan borac. Čovjek kojeg mnogi smatraju GOAT-om MMA sporta, se negdje na putu prema sportskoj besmrtnosti jednostavno pogubio.

Preokret u slučaju Jones? Čak 42 legalna suplementa uzrokuju pozitivan test na Turinabol!

Počelo je sa uništenim Bentleyjem i prometnom nesrećom, nastavilo skandalom s kokainom, zatim i makljažom na pozornici u Las Vegasu. Uslijedila je prometna nesreća i bježanje s mjesta nesreće gdje je automobilom udario i ozlijedio trudnicu, pa smo vidjeli i pad na doping testu prije UFC-a 200, a zatim i posljednji posrtaj koji se otkrio nakon meča na UFC-u 214 protiv Daniela Cormiera.

Dugačak je to niz problema i nepodobština da bi ih se pripisalo nedostatku sreće. Nesreća je nešto što se izaziva vlastitim problematičnim odlukama u životu. No, Jones, koliko god puta posrnuo, svaki put ima neki izgovor. Imao ga je i uoči UFC-a 200 kada je pao na doping testu. Tada se branio da je koristio pilule za impotenciju što mu je u konačnici i donijelo smanjenu kaznu. Umjesto 24 mjeseca, pauzirao je tek 12.

I ovaj put ne priznaje pad na doping testu i korištenje steroida. Tvrdi (preko svog kampa) da se radi o kontaminiranim suplementima. Iako mu na prvu nitko nije povjerovao, priča o MLB ligi i tamošnjim problemima s istim steroidom Turinabolom je ipak natjerala neke na oprez i povlačenje kočnice prije nego što i konačno optuže Jonesa za varanje. Naime, službenici MLB lige tvrde da niti više, niti manje, nego 42 suplementa na tržištu dodataka prehrani, koji su u legalnoj prodaji, mogu uzrokovati padom upravo na Turinabol

U našoj novoj anketi Vas pitamo za vaše mišljenje: “Je li Jon Jones varalica ili ne?”

Svoj odgovor možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod članka. Zahvaljujemo na sudjelovanju!

Je li Jon Jones varalica?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI