FS anketa: Je li Jon Jones varalica ili nije?

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2018 12:22h Autor:

Jon Jones

Noćas se Jon Jones ponovno našao u doping skandalu – četvrtom po redu! Svaki put do sada je tvrdio da nije kriv. Niti ovaj put nije iznimka!

Ili se radilo o razularenom partijanju ili se radilo o kontaminiranim suplementima ili o nekom trećem opravdanju… Ali, ako pitate bivšeg UFC prvaka, on vjerojatno misli da je najnesretnija osoba na svijetu, a da su ovo sve pehovi. Možda to ne misli, možda se samo tako pravda, ali to je u svakom slučaju službena verzija za javnost njegove priče.

I Stipe Miočić prokomentirao novi Jonesov doping skandal

A opet… možda je zaista pehist. Možda je sve ovo čudan i vrlo dugačak splet okolnosti i on jednostavno nema sreće. Ovaj put mu Komisija u Nevadi ne vjeruje, ali USADA i ona u Kaliforniji su mu naklonjeniji i smatraju da je čist! Pa je UFC bio primoran preseliti čitav UFC 232 iz Nevade u Kaliforniju, iz Las Vegasa u Inglewood. Mala je to cijena u odnosu na otkaz eventa koji je očito prijetio, a koji bi bio prava katastrofa za elitnu promociju. I to na samom kraju za njih vrlo skromne sezone.

Više o pozitivnom doping testu Jona Jonesa možete pročitati na ovom LINK-u!

Nakon što ste sagledali sve okolnosti i posavjetovali ste se sa zdravim razumom, mi pitamo Vas – Vjerujete li Jonu Jones ovaj put? Odnosno, je li Jones varalica ili nije?

To je i tema naše nove ankete na portalu Fight Site. Iako smo tek nedavno objavili anketno pitanje o MMA borcu godine, ovakva izvanredna situacija zahtjeva malu promjenu plana. Danas ćemo objaviti novu anketu, a onda ćemo za nekoliko dana reaktivirati onu vezanu za izbor za MMA borca u 2018. godini.

Zahvaljujemo svima na izdvojenom vremenu, a vaš odgovor možete potkrijepiti komentarom ispod teksta.

Je li Jon Jones varalica ili nije?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI