Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FS anketa: Je li Herb Dean trebao prekinuti meč Lawler vs. Askren? | Fight Site

FS anketa: Je li Herb Dean trebao prekinuti meč Lawler vs. Askren?

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2019 13:06h Autor:

Herb Dean i Robbie Lawler

Bilo je mnogo zanimljivih detalja i trenutaka na UFC-u 235, no jedan je ipak zaintrigirao borilačku javnost više od drugih. Neki će reći i podijelio s obzirom da se mišljenja oko ove situacije razlikuju.

Upravo zato vas je Fight Site u našoj najnovijoj anketi pita: “Je li sudac Herb Dean trebao prekinuti meč Lawler vs. Askren?”.

Ukratko, Askren je snažno uhvatio Lawlera u tkz. “bulldog choke”, zahvat iz kojeg nije previše jednostavno završiti svog protivnika. U prvi mah je izgledalo kao da je nakon nekoliko sekundi stiska Lawler izgubio svijest, ruka mu je neobično pala na pod, a iskusni sudac Herb Dean je odlučio provjeriti je li bivši prvak i dalje pri svijesti. Primio ga je za ruku i u tom trenutku je odlučio prekinuti meč procijenivši da mora zaštiti borca, odnosno da je Lawler u nesvijesti. Da to nije tako, moglo se shvatiti istog trenutka jer je “Ruthless” skočio na noge bez ikakvih problema te je sugerirao sucu Deanu da je potpuno u redu.

Nakon kontroverzne situacije Lawler je izjavio da nije bio uopće u problemima i da je skupljao snagu kako bi mogao baciti Askrena. Isto vjeruje i čelnik UFC-a Dana White, koji je prozvao Deana radi pogreške te je najavio skorašnji revanš.

No, s ovakvim procjenama se ne slaže onaj koga se u konačnici pita – Komisiju iz Nevade. Njihov predstavnik Bob Bennett je nakon UFC-a 235 jasno dao do znanja da je Dean dobro postupio jer je Lawler bio u nesvijesti i da Komisija stoji iza njegove odluke.

Što je od ovoga svega istinito, pitamo upravo vas u našoj najnovijoj anketi na portalu Fight Site… Svoj odgovor možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod članka. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Je li Herb Dean trebao prekinuti meč Lawler vs. Askren?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI