Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FS ANKETA: “Je li Henry Cejudo najbolji borac u povijesti?” | Fight Site

FS ANKETA: “Je li Henry Cejudo najbolji borac u povijesti?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2019 10:53h Autor:

Photo: Twitter

“Ja nisam prvak-prvak, ja sam ‘trostruki P’. Olimpijski prvak, prvak muha kategorije i prvak bantam kategorije. Ja sam najveći borac u povijesti sporta i upravo sam ukrao naziv najboljeg ‘pound-for-pound'” borca svijeta”, izjavio je Henry Cejudo nakon što je prošlog vikenda u Chicagu na UFC-u 238 tehničkim nokautom svladao Marlona Moraesa postavši još jedan UFC prvak u dvije kategorije.

Cejudo svoju tvrdnju da je najveći u povijesti temelji na kombinaciji dvije UFC titule i zlatnog olimpijskog odličja u hrvanju s kojim se može pohvaliti. I mnogi će reći da je u pravu. Čovjek koji je detronizirao tada najboljeg P4P borca svijeta Demetriousa Johnsona je upravo uzeo još jedan UFC pojas. I to u višoj kategoriji protiv favoriziranog protivnika. Snažni su to argumenti koje je teško pobiti.

No, drugi će reći da je Cejudo još daleko od takvog epiteta. Posebno jer je dio elitnog UFC-a tek nekoliko godina i još su mnogi teški ispiti ispred njega. A upravo će oni pokazati o kakvom se šampionu radi i gdje u povijesti MMA sporta spadaju njegova dostignuća.

Da mi sami ne budemo sudac u ovom dilemi, postavit ćemo Vama, našim cijenjenim čitateljima, to pitanje. U našoj najnovijoj anketi Vas pitamo: “Je li Henry Cejudo zaista najbolji borac u povijesti kao što to tvrdi?”. Svoj odgovor možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod teksta. Svima zahvaljujemo na sudjelovanju.

Je li Henry Cejudo najveći borac u povijesti kao što tvrdi?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI