FS anketa: Je li GSP nakon trijumfalnog povratka potvrdio da je najbolji MMA borac u povijesti?

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.11.2017 12:24h Autor:

Ilustracija

Prije nekoliko mjeseci, kada je Jon Jones svladao Daniela Cormiera na UFC-u 214, najaktualnije pitanje u svijetu slobodne borbe je bilo  “Je li sada Jones najveći borac u povijesti MMA-ja?”. I baš zato smo vam tada postavili upravo to pitanje u anketi na Fight Siteu.

Nakon samo nekoliko dana anketa je sakupila više od 2000 glasova, a velika većina njih, gotovo 50 posto, je otišla upravo na konto Jonesu. No, sve se vrlo brzo promijenilo. Jones je ponovno pao na doping testu, pobjeda protiv Cormiera na UFC-u 214 je poništena, a pojas mu je oduzet. Danas mnogo manje ljudi smatra Jonesa najboljim P4P borcem u povijesti upravo radi mnogih skandala koji ga guraju i u “ladicu” borilačkih varalica.

Sada kada je Kanađanin St. Pierre trijumfalno uzeo pojas u srednjoj kategoriji, vrativši se na UFC-u 217 nakon četiri godine izbivanja, gotovo svi specijalizirani borilački mediji se pitaju isto pitanje: Tko je najbolji borac u povijesti slobodne borbe s obzirom na posljednja događanja u MSG-u?

Stoga smo i mi odlučili ponoviti anketu i ponovno vas pitati isto pitanje. Valja spomenuti da je St. Pierre u Fight Siteovoj anketi prije nekoliko mjeseci dobio tek 109 glasova što ga je smjestilo  na začelje. Jesu li se stvari promijenile?

Svoj odgovor možete poktrijepiti komentarom ispod teksta! Zahvaljujemo na sudjelovanju…

Tko je najbolji P4P borac u povijesti MMA-ja?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI